Onafhankelijk financieel en hypotheek adviseur
gediplomeerd en gecertificeerd bij:

  

en geregistreerd en aangesloten bij:

  

“Super advies!”

In onze zoektocht naar ons dromhuis zijn wij door Financieel Wijzer, de adviseurs, super begeleid. Bij elke stap die wij namen waren zij er om ons te helpen, met snel en vooral duidelijk advies. Maandag een vraag is maandag een antwoord, en een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets mee kan. Dames super bedankt voor alle goede hulp!!

Hoa Ha – 23-04-2018 via Independer

“Vriendelijke en duidelijke uitleg.”

Ze nemen de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit. Ook kan je ze altijd bellen of mailen met vragen, je krijgt dan gelijk een helder antwoord.Als je ergens niet uitkomt, dan begeleiden ze stap voor stap. Wij zijn zeer te spreken over Financieel Wijzer.

Wally en Sylvia Westerduin – 13-09-2018 via Independer

“Prima advies. Duidelijke uitleg”

De adviseur nam de tijd om alles duidelijk toe te lichten en uit te leggen. Ze heeft alles goed uitgezocht. Goed overzicht en laag benaderbaar

Door anoniem – 16-09-2018 via Independer

Het is erg fijn en geruststellend om goed en deskundig geholpen te worden tijdens de aanvraag van een hypotheek. Er komt in deze tijd veel op je af. Hoe fijn is het dan wanneer er pro-actief met je meegedacht wordt. Tijdens onze adviesgesprekken hebben we andere keuzes genomen die we vooraf bedacht hadden. Dit komt omdat er goed gekeken is naar onze persoonlijke situatie en er goed naar je geluisterd wordt. Wij zijn zeer tevreden over financieel wijzer.

Door Joost – 11-09-2018 via Advieskeuze